PME Forumi Seznam forumov
Pomoč pogostih vprašanj  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov  •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Prijava za pregled zasebnih sporočil  •  Prijava

PME Forumi Seznam forumov » Delavska Fabrika » Filmi
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja Poškili v prejšnjo temo
Poškili v naslednjo temo

Odgovori na to temo
 Filmi
Avtor Sporočilo
Snežak

Pridružen/-a: Fri Mar 2007 18:45
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Fri Apr 09, 2010 6:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.youtube.com/watch?v=-ls-QEleksI

I'm eastbound, just watch ol' Bandit run Very Happy

Nazaj na vrh
Čekiraj uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
OVERLORD
Owns This Joint!

Pridružen/-a: Thu Mar 2007 18:34
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Tue Jun 15, 2010 7:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem posnel danes Preimere in After Effects Smile
Prva testna ...

http://www.youtube.com/watch?v=E69HIv6nsTY
Za prvi specail effect se mi reč dopade Smile
So pa napake, ki jih čem popravit do naslednjič ...
* Muzzle flash je na istem mestu kot najsvetlejši del posnetka
* Flash ne osvetli prostora
* Odsev na meni je grozno šlampast
* Ni dima
* Ni tulcev
* Na zvoku sem pozabil pisk dužilca

^^
DeXter-010

Pridružen/-a: Fri Mar 2007 19:10
Kraj: Povsod pouno

PrispevekObjavljeno: Tue Jun 15, 2010 11:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, mn je za prvo tut kr zlo vredo. *Res se mi zdi, da je fleš na teb dokaj nerealno narjen... js bi vrjetno območje osvetljevanje bistveno zmanjšal. Pa na roki se ti zasveti mal prevlko področje. Ostalo me ni tk motlo Razz

*Zanimivo kk rataš pozorn na te 'detajle' ko enkrat gledaš tist vodič Very Happy

Nazaj na vrh
Čekiraj uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
OVERLORD
Owns This Joint!

PrispevekObjavljeno: Sat Jun 26, 2010 10:44 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Take two ... ^^
http://www.youtube.com/watch?v=K7-_f2SIs5I
Snežak

PrispevekObjavljeno: Sat Jun 26, 2010 7:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lookin' good Very Happy

Nazaj na vrh
DeXter-010

PrispevekObjavljeno: Sun Jun 27, 2010 1:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sm študiral, da bi za prvi greenscreen šou "napovedovanje vremena". Daj najdo sm vlko zeleno reč-koco, ki je sicer (najbrž) pretemna in hudo mat, pa bi probal skompenzirat z osvetljavo.. če bi šlo. Anyways, daj se je pa najdo drug problem in sicer da nimam Adobe After Effectsa, ki bi se ga dalo zloadat, ampak je problem glih v tem, ker internet zaštrajka vsake 3 minute, izjemoma kaj več...
...daj če bomo v kratkem tja hodi, bi si ga skopiro od Roka (ane Rok? Smile), čene bomo pa probali zloadat dokler. Sam za primerjavo- Eno diskografijo vlko 285 mega loadam že ena dva dni. Aftereffects je vlek 1.25 GB.
I'll do my best

Nazaj na vrh
OVERLORD
Owns This Joint!

PrispevekObjavljeno: Sun Jun 27, 2010 1:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js mam Premiere in Aftreja na Booku, oglas se pa ti skopiram.
Drgač pa sem najdo še tale plugin, ko je menda glih za te greenscreene naret.

http://www.redgiantsoftware.com/products/all/key-correct-pro/
DeXter-010

PrispevekObjavljeno: Sun Jun 27, 2010 8:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Torej.
OK Rok, ja, če bo vse posreči bom probal kk skos spravit, da pridem v nasledjih dneh kaj douta. Če se lahk izi skos fura okol bi pa tut js kdaj pa kdaj lahk šou naokol mal. Pa da še magar kaj ustvarimo mimogrede...
...Ker sm dans biu kr večino dneva doma, pa nism meu drugega softvera sm se odločo nardit en video; ki ni "napovedovanje vremena" oz. kkrkol povezan z ZelenimZaslonom. Inspiracijo - če lahk temu tk rečemo- sm dobo od Nejca, ki posname ama vse kmetijsko dogajanje pri bajti, js pa sm biu doma sam s svojim telefonom in širnim svetom. Naredo sm posnetek "dramatičnega življenja na kmetih". Moja Nokia ni neki vrhunec snemalne tehnologije, tk da je posledčno tut posnetek bolj v kurcu, sem se pa zato bolj posvetil montaži. Težko vam zdle pokažem svojo velestvaritev, ker je surova montaža exportana v wmv vlka dober gigabajt, trenutno se converta v naključen format ki pa ni avi (mi je failalo pa tut ta slabo kaže, bom polj kaj drugega sprobal); pa če bo kolčka čez 50 mega so moji upi nekje na psu-pes pa crkno; ker internet doma je kar se stabilnosti tiče slabš ko Windows Vista bilokera Beta verzija.
Tk da uploadat bo treba kje drugje, če bo kdo blagovoljil gledat (mogoč se Rok javi ko pridem po filmski softver?); drgač mam pa na kompu.
BTW, muska je od Rob Dougan-a Clubbed to Death zraven, poznana iz Matrixa drgač (je najbol pasala).
(PS: v cajtu pisanja tega posta je tut net zaštrajko. Depresivno je pred klikom 'pošlji' označit cel tekst in kliknit ctrl+c, just in case)

Nazaj na vrh
OVERLORD
Owns This Joint!

PrispevekObjavljeno: Sun Jun 27, 2010 9:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za encoding ti predlagam XviD (MPEG4), dobiš zastojn na netu.
Res je da že dolgo nisem nič encodal, ampak nazadnje ko sem je bil ta najjači, praktično nična izguba kvalitete (Sej ne da je je ful neki blo v štartu ... )

Evoga, js sem pa danes, namesto da bi se učil valda, probal naredit rapid fire efekt. V bistvu gre za single fire s ful večjo kvantiteto. Pogruntal sem par novih stvari, ampak zdaj ko sem konec spet vidim da sem naredo par res glupih bedarij.

http://www.youtube.com/watch?v=K17Sy-T1bhg

* Odsev na zidu je vsaj za 50% presvetel.
* Odsev pokriva flash namesto zida.
* Zvok je katastrofa. Čeprav sem se z njim verjetno zajebaval še najdlje, ga zaboga ne morem spravit da bi zvenel avtentično.
* Tulci so temno rjavi ... O fuj.

Popravim v naslednjem xD
OVERLORD
Owns This Joint!

PrispevekObjavljeno: Sat Jul 17, 2010 12:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Beyond Black Mesa

Hudo ^^ In ful lepo narejeno. Zelo lep tribute z ogromno detajli.
izidorjuvan

Pridružen/-a: Fri Apr 2008 18:39

PrispevekObjavljeno: Sat Jul 17, 2010 2:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj je black mesa?
Nazaj na vrh
OVERLORD
Owns This Joint!

PrispevekObjavljeno: Sat Jul 17, 2010 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Half life 1
Neke sorte area51
DeXter-010

PrispevekObjavljeno: Sat Jul 17, 2010 3:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vau, je res kr kul narjen... glede na to kar pač js vem o HL Smile.

Nazaj na vrh
Snežak

PrispevekObjavljeno: Sat Jul 17, 2010 9:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

iiiiii, ravenholm Mr. Green
To je tisti 7-hour war, potem ko je dr. breen prevzel vodstvo (nad svetom)?
Drgač pa looking good Very Happy

Nazaj na vrh
OVERLORD
Owns This Joint!

PrispevekObjavljeno: Tue Jul 27, 2010 12:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-ghost-recon/702157
Ghost Recon Alpha
Od Ubisofta Smile
Pokaži sporočila:   
Odgovori na to temo Časovni pas GMT
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu