| Avtor |
Sporočilo |
Snežak

Pridružen/-a: Fri Mar 2007 18:45 Prispevkov: 2042 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Fri Apr 09, 2010 6:01 am Naslov sporočila: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=-ls-QEleksI
I'm eastbound, just watch ol' Bandit run  _________________ Zajeban Mudel. Tipični mamojebni predstavnike naše skupnosti
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

Pridružen/-a: Thu Mar 2007 18:34 Prispevkov: 2270 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Tue Jun 15, 2010 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem posnel danes Preimere in After Effects
Prva testna ...
http://www.youtube.com/watch?v=E69HIv6nsTY
Za prvi specail effect se mi reč dopade
So pa napake, ki jih čem popravit do naslednjič ...
* Muzzle flash je na istem mestu kot najsvetlejši del posnetka
* Flash ne osvetli prostora
* Odsev na meni je grozno šlampast
* Ni dima
* Ni tulcev
* Na zvoku sem pozabil pisk dužilca
 _________________ Vse za igre. Igre za vse. Game Area.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DeXter-010

Pridružen/-a: Fri Mar 2007 19:10 Prispevkov: 2468 Kraj: Povsod pouno
|
Objavljeno: Tue Jun 15, 2010 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, mn je za prvo tut kr zlo vredo. *Res se mi zdi, da je fleš na teb dokaj nerealno narjen... js bi vrjetno območje osvetljevanje bistveno zmanjšal. Pa na roki se ti zasveti mal prevlko področje. Ostalo me ni tk motlo
*Zanimivo kk rataš pozorn na te 'detajle' ko enkrat gledaš tist vodič  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Snežak

|
Objavljeno: Sat Jun 26, 2010 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lookin' good  _________________ Zajeban Mudel. Tipični mamojebni predstavnike naše skupnosti
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DeXter-010

|
Objavljeno: Sun Jun 27, 2010 1:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sm študiral, da bi za prvi greenscreen šou "napovedovanje vremena". Daj najdo sm vlko zeleno reč-koco, ki je sicer (najbrž) pretemna in hudo mat, pa bi probal skompenzirat z osvetljavo.. če bi šlo. Anyways, daj se je pa najdo drug problem in sicer da nimam Adobe After Effectsa, ki bi se ga dalo zloadat, ampak je problem glih v tem, ker internet zaštrajka vsake 3 minute, izjemoma kaj več...
...daj če bomo v kratkem tja hodi, bi si ga skopiro od Roka (ane Rok? ), čene bomo pa probali zloadat dokler. Sam za primerjavo- Eno diskografijo vlko 285 mega loadam že ena dva dni. Aftereffects je vlek 1.25 GB.
I'll do my best _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DeXter-010

|
Objavljeno: Sun Jun 27, 2010 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej.
OK Rok, ja, če bo vse posreči bom probal kk skos spravit, da pridem v nasledjih dneh kaj douta. Če se lahk izi skos fura okol bi pa tut js kdaj pa kdaj lahk šou naokol mal. Pa da še magar kaj ustvarimo mimogrede...
...Ker sm dans biu kr večino dneva doma, pa nism meu drugega softvera sm se odločo nardit en video; ki ni "napovedovanje vremena" oz. kkrkol povezan z ZelenimZaslonom. Inspiracijo - če lahk temu tk rečemo- sm dobo od Nejca, ki posname ama vse kmetijsko dogajanje pri bajti, js pa sm biu doma sam s svojim telefonom in širnim svetom. Naredo sm posnetek "dramatičnega življenja na kmetih". Moja Nokia ni neki vrhunec snemalne tehnologije, tk da je posledčno tut posnetek bolj v kurcu, sem se pa zato bolj posvetil montaži. Težko vam zdle pokažem svojo velestvaritev, ker je surova montaža exportana v wmv vlka dober gigabajt, trenutno se converta v naključen format ki pa ni avi (mi je failalo pa tut ta slabo kaže, bom polj kaj drugega sprobal); pa če bo kolčka čez 50 mega so moji upi nekje na psu-pes pa crkno; ker internet doma je kar se stabilnosti tiče slabš ko Windows Vista bilokera Beta verzija.
Tk da uploadat bo treba kje drugje, če bo kdo blagovoljil gledat (mogoč se Rok javi ko pridem po filmski softver?); drgač mam pa na kompu.
BTW, muska je od Rob Dougan-a Clubbed to Death zraven, poznana iz Matrixa drgač (je najbol pasala).
(PS: v cajtu pisanja tega posta je tut net zaštrajko. Depresivno je pred klikom 'pošlji' označit cel tekst in kliknit ctrl+c, just in case) _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

|
Objavljeno: Sun Jun 27, 2010 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za encoding ti predlagam XviD (MPEG4), dobiš zastojn na netu.
Res je da že dolgo nisem nič encodal, ampak nazadnje ko sem je bil ta najjači, praktično nična izguba kvalitete (Sej ne da je je ful neki blo v štartu ... )
Evoga, js sem pa danes, namesto da bi se učil valda, probal naredit rapid fire efekt. V bistvu gre za single fire s ful večjo kvantiteto. Pogruntal sem par novih stvari, ampak zdaj ko sem konec spet vidim da sem naredo par res glupih bedarij.
http://www.youtube.com/watch?v=K17Sy-T1bhg
* Odsev na zidu je vsaj za 50% presvetel.
* Odsev pokriva flash namesto zida.
* Zvok je katastrofa. Čeprav sem se z njim verjetno zajebaval še najdlje, ga zaboga ne morem spravit da bi zvenel avtentično.
* Tulci so temno rjavi ... O fuj.
Popravim v naslednjem xD _________________ Vse za igre. Igre za vse. Game Area.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

|
Objavljeno: Sat Jul 17, 2010 12:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Beyond Black Mesa
Hudo In ful lepo narejeno. Zelo lep tribute z ogromno detajli. _________________ Vse za igre. Igre za vse. Game Area.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pridružen/-a: Fri Apr 2008 18:39 Prispevkov: 1217
|
Objavljeno: Sat Jul 17, 2010 2:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je black mesa? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

|
Objavljeno: Sat Jul 17, 2010 3:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Half life 1
Neke sorte area51 _________________ Vse za igre. Igre za vse. Game Area.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DeXter-010

|
Objavljeno: Sat Jul 17, 2010 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vau, je res kr kul narjen... glede na to kar pač js vem o HL . _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Snežak

|
Objavljeno: Sat Jul 17, 2010 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
iiiiii, ravenholm
To je tisti 7-hour war, potem ko je dr. breen prevzel vodstvo (nad svetom)?
Drgač pa looking good  _________________ Zajeban Mudel. Tipični mamojebni predstavnike naše skupnosti
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OVERLORDOwns This Joint!

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |